Kom på nettet i s-toget

Jeg bruger en del tid hver eneste dag med s-tog, og jeg er en af de brugere der er enormt glad for at der er kommet internet i s-toget. Jeg havde tidligere overvejet om jeg ikke skulle anskaffe mig mobilt bredbånd, men det har ændret sig nu. Jeg har skrevet et kort indlæg om det her.

Jeg har ca. 50 minutter med tog fra mit hjem til mit arbejde, og denne tur tilbagelægger jeg 2 gange om dagen. Det er efterhånden blevet en rimelig dyr oplevelse at køre med s-tog, og jeg har tidligere følt at jeg har spildt tiden lidt. For jeg har ikke rigtig kunne lave så meget arbejde undervejs. Jeg overvejede lidt i en periode at anskaffe mig mobilt bredbånd, så jeg kunne komme på internettet via min bærbare computer.  Jeg har dog synes at det har virket lidt uoverskuelig med mobilt bredbånd, så jeg har ikke lige fået taget mig sammen.

Men så kom DSB endelig med internet i s-toget, og jeg må sige at det er en befrielse at jeg kan bruge min tid fuldt ud. Jeg føler ikke længere jeg spilder tiden, og jeg har mulighed for at lave noget arbejde, som jeg så kan slippe for når jeg kommer hjem.

Leave a Reply