Rygestop – stop med at ryge

Vil du gerne stoppe med at ryge? Selvfølgelig vil du det rygning er en dum vane, den er skadelig faktisk livsfarlig og koster mange penge. Det kan selvfølgelig være svært for dig at stoppe, men du skal gøre det alligevel.

Først og fremmest aftal med din familie og venner at du vil stoppe med at ryge, og at de skal prøve at hjælpe dig. Så smid alle dine cigaretter ud, og det er dem ALLE sammen ikke gem nogen, du snyder dig selv for meget.

Det vil være hårdt for kroppen at kvitte cigaretterne i starten, men du må stritte imod. Så vil det senere blive lettere.

Måder du kan stoppe med at ryge på.

Hypnose kan få dig til at glemme din trang eller lyst til cigaretter, enten kan du gå til en hypnotisør eller købe en cd eller mp3 med hypnose du går og hører på.

Tyggegummi, kan du få som Nicorette og lign til at give dig dit nikotin, jeg anbefaler dig at prøve at lade vær med at bruge tyggegummi.

Da du stadig vil være afhængig af nikotinen, du får den bare igennem tyggegummiet i stedet for cigaretter. Du kan også få plastre og sprøjter med nikotin i stedet for tyggegummi.

Du kan også løbe og få motion, og bruge det til at hjælpe med at stoppe  med at ryge.
Hvis du vil læse om løbetræning, kan du klikke på linket herunder.

Løbetræning – Lær at forøge din motion ved løbetræning

One Response to “Rygestop – stop med at ryge”

Leave a Reply